Ondernemersaward 2022

Thursday 21 April 2022 - 13u33

Als trotse sponsor van de Ondernemersaward waren wij gisteren aanwezig op de editie van 2022. Een bijzonder geslaagde editie waarvoor onze welgemeende proficiat aan de organisatie van Broeikas!

Daarnaast wensen wij uiteraard ook de winnaars van gisterenavond te feliciteren. Gilles Markey van pmgcharge werd uitgeroepen tot Prille Klimmer 2022. Met zijn bedrijf voorziet hij slimme laadoplossingen voor bedrijven en particulieren. De prijs van Gangmaker 2022 werd in ontvangst genomen door Luc Roels, die het voltallige team van vrijwilligers kwam vertegenwoordigen die de laatste maanden zorgden voor de vlotte werking van vaccinatiecentrum Denderdal.

Tot slot mocht Willy Vertongen van Mederi de titel van Ondernemer van het jaar 2022 mee naar huis nemen. Mederi thuisverpleging ondersteunt zelfstandige zorgpraktijken voor thuisverpleging, zodat die zich volledig op het zorgaspect kunnen richten. Proficiat met de overwinning en het mooie werk dat jullie leveren! Ook proficiat aan de laureaten voor Ondernemer van het jaar, SBS Skill Builders en WOWOW.

Het was alweer een avond vol talent en veelbelovend ondernemerschap onder de genomineerden en aanwezigen wat na de uitreiking tot heel wat interessante gesprekken leidde.

Tot volgend jaar!

Ondernemersaward 2022 1Ondernemersaward 2022 2