Over ons

U bent een onderneming of particulier?
Uw juridische noden zijn onze zorg.

COTTYN is een onafhankelijk advocatenkantoor met een jarenlange expertise en uitgebreide knowhow in diverse geledingen van het recht.
COTTYN levert een volledige zakelijke service aan ondernemingen, overheden, financiële instellingen en particulieren, over de taal- en de landsgrenzen heen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u een meerwaarde kunnen betekenen.
Ondernemen wordt immers steeds complexer en daarbij worden niet zelden de nationale grenzen overschreden.
COTTYN beschikt over een ruim netwerk van vaste en gespecialiseerde correspondenten in binnen- en buitenland waarmee zeer nauw wordt samengewerkt.  Op die manier kan ons kantoor u begeleiden bij de meest diverse nationale en internationale contracten en transacties.
COTTYN biedt snelle, doelgerichte en kwalitatieve oplossingen van hoog niveau, aan competitieve tarieven.
Met haar groep gespecialiseerde medewerkers en een efficiënte structuur kan COTTYN een passende invulling geven aan alle actuele en toekomstgerichte aspecten van juridische dienstverlening.
Dit geldt zowel voor een gepersonaliseerd juridisch advies, als voor ADR (alternatieve geschillenregeling), alsook voor de voorbereiding en de resultaatgerichte behandeling van uw dossier voor de rechtbank.

Mede door haar soepele en efficiënte structuur, geniet COTTYN in steeds toenemende mate de belangstelling van bedrijven met internationale activiteiten, die de persoonlijke en snelle afhandeling van hun dossiers zeer weten te appreciëren.