COTTYN breidt uit

czwartek 8 lipiec 2021 - 09u12

Franz Cabrieres

Vanaf heden wordt Advocatenkantoor COTTYN officieel versterkt vanuit Frankrijk. Met een kantoor in Parijs, onder leiding van Franz Cabrières, kunnen we ons aandeel binnen Europa vergroten en zo nog meer ondernemingen en particulieren juridisch begeleiden en ondersteunen.

Franz Cabrières is verantwoordelijk voor het kantoor dat voornamelijk actief is in vennootschapsrecht, fiscaal recht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en samenwerkingscontracten.

Er is reeds een jarenlange wisselwerking tussen COTTYN en Franz Cabrières en zijn collega’s waarbij er in de twee richtingen advies en bijstand werd geleverd waar kon. Aangezien er zich steeds meer opportuniteiten voordoen is een officiële samenwerking de logische volgende stap. We zijn dan ook verheugd om Franz Cabrières te kunnen toevoegen aan ons netwerk en kijken uit naar de verdere samenwerking.

Met deze officiële uitbreiding kunnen we u nu nog beter bijstaan in Frankrijk. Aarzel niet om ons te contacteren via Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. of op +32 53 77 36 35.